Same same but different

En vecka här i Rawai har gått fort och nu har vi bara 8 dagar kvar innan vi åker till Bangkok för övernattning för att sedan ta flyget hem. Jag börjar längta hem! Trots att jag har det fantastiskt bra längtar jag ändå Hem till mitt hus, till min säng, mina kuddar, mitt täcke, mina egna saker, min familj, mina vänner, min egen mat, mina kollegor och alla mina barn i skolan!

När vi kom hit var vi inte superglada över vart vi hade kommit. Det kändes otroligt tråkigt att lämna Khao Lak och allt och alla vi hade där. Rawai är inte vad det har varit. Det kan hända mycket på 2 år. Träningen är inte alls som i Khao Lak vilket gör att jag inte känner mig det minsta sugen på att träna. Hotellet vi fick var inte alls lika fint som det vi brukar bo på här i Rawai. Det stillsamma och lugna Rawai har blivit hetsigt, stökigt och bökigt med en mängd nya restauranger och barer och en herrans massa trafik. Stranden är dock som den ska, full med ormar..=) Men som tur är har vi faktiskt Jemma och Niell här vilket gör hela vistelsen mycket roligare.

Veckan vi har varit här har varit slapp. Jag har tränat 2 gånger, haft sovmorgon nästan varje dag, vi har legat lite vid poolen, varit vid stranden, varit i Patong, shoppat, nästan gått på bio, varit på Phuket Fantasea som för övrigt var en helt fantastisk upplevelse. Vilket ställe! Och nu har vi precis bestämt att vi ska åka till Phi Phi öarna till helgen. Det ska bli otroligt trevligt!

De bästa tränarna i Thailand!

Phuket Fantasea

The Dining Hall

The eating friends in The Dining Hall.. =)

Hejsan Svejsan!

I spelhallen på Phuket Fantasea

The new loving couple..=)

Två små Kackaduor

Titt ut!

En sovande vit tiger

Elefant palatset var arenan för den stora Showen

Utanför elefantpalatset efter showen.

Lämna ett svar