Skomission och Dinner Show.

Igår var det dags för min och Mias myshelg i Göteborg med Danny. Vi började med att leta skor på stan när det från ingenstans slog mig att våra biljetter hängde kvar på kylskåpet där hemma! Paaaaaanik!

Men eftersom Gothia Towers är världens bästa hotell så hjälpte de oss att skriva ut nya 👍

Paniken släppte och Vårt sko-mission kunde fortgå. Jag vann då jag hittade vad jag ville ha men Mia får fortsätta att leta 😉

Vi checkade in och åkte upp till 26e våningen och fixade till oss inför kvällens show. Jag hade önskat att få sitta nära podiet och dra mig baklänges – Mitt framför!! Såååå bra! Men jag tror inte att han såg mig förrän under sista låten – då sjöng han till mig, pekade och log stort! Och när han gick ut klappade han mig på axeln och log.

Showen var galen – Danny var grymt taggad och öste på och publiken hängde med. En av de bästa föreställningarna faktiskt!

Efteråt hängde vi i Lobbyn men utan någon lycka. Han hann åka upp till Heaven 23 innan vi såg honom så vi åkte upp till vårt rum och bäddade ner oss i sängen. Välbehövligt!

Idag vankas det frukost på våning 29 och en tur till Ullared innan jag ska hem och krama min fina familj!

Lämna ett svar