Som sagt…

4. 20 var en okristlig tid och det hade ni fått veta om Internet Explorer hade funkat som det ska. Och likaså hade ni fått ta del av ett trevligt inlägg där jag berättade om mina 4 dagar i London med våra nior. Men eftersom Explorer funkar lika bra som en skrotat bil så försvann all text när jag publicerade inlägget.. Man kan bli matt för mindre ibland faktiskt!

Nåja – 4 dagar i London var grymma. Bortsett från mus på rummet och mögligt frukostbröd så hade vi det hur bra som helst! Vi fick vara med och fira Drottningens 60 år på tronen tillsammans med alla andra galningar som var i London under de här dagarna. Vi hamnade på hyllningskonserten tillsammans med 250 000 andra personer och där fick vi lyssna på stora musiklegender som haft sin storhetstid under Drottningens regeringsår. Vi snackar Elton Johan, Stevie Wonder, Paul McCartney, Cliff Richard, Tom Jones, Gracie Jones, Robbie Williams, Annie Lennox, Madness och många många fler. Behöver jag säga att det var GALET!

Vi åkte dit med 18 ungar och kom hem med 18 ungar trots att några villade bort sig 1 timme innan flygbussen skulle gå, så det får vi väl se som godkänt.

Nu är det snart sommarlov – har en grym avslutningskonsert på måndag kväll och sedan 2½ arbetsdag kvar innan sommarlovet infinner sig på riktigt! Och vet ni vad det bästa är? Det är att vi flyttar till HUSET!!! Idag bestämde vi oss nämligen till 100% för att köpa det. Radonmätningen visade normala värden. Så nu blir det till att packa ner detta boendet och leta nya möbler till det nya boendet och sedan be om sol och värme så att man kan njuta i trädgården i sommar.

Jag säger bara –  JAG GILLAR DET! =)

Lämna ett svar