Vardagen är här igen!

Nu är sommaren slut på riktigt. Jobbet har satt igång, eleverna har börjar, parkeringen var idag full med gula löv och det regnar och blåser ute.. Höst helt enkelt! =) Men det gör inte så mycket.. Jag har haft en mycket trevlig sommar med många upplevelser. Dessutom avslutades ”sommaren” med ett av de finaste bröllop jag någ0nsin varit på. I kyrkan var det minsann svårt att hålla tårarna borta.. fick kämpa ett tag.. Vi hade ju inga näsdukar med oss…=) Min barndomsvän Mia gifte sig med sin Daniel… De var så fina tillsammans!!!!

Som sagt.. vardagen har börjat göra sig påmind igen. Nu är det dags för regelbundna vanor igen. Regelbundna sovtider, regelbundna mattider med planerade maträtter och regelbundna träningstider. Det ska bli skönt att få in rutinerna igen och få igång kroppen på alla sätt och vis igen.. Känner mig taggad som tusan den här hösten! Nu jäklar får det vara nog med slarv! Nu är det ALLVAR!! =) Och att de visar Fångarna på Fortet på Tv igen måste vara ett tecken på att jag ska sätta fart…=) Hahah..

Nu ska jag fortsätta återhämta mig efter dagens aktiviteter för att vara pigg och alert inför morgondagen. En heldag på Dunkers med mina nya huliganer… Har ju fått en ny sjua som jag är mentor för… Otroligt trevliga och rara.. Tror det kommer bli riktigt bra detta!! = )

Skön måndagkväll mina vänner!

Lämna ett svar