What a weekend!

Egentligen skulle jag bloggat från mobilen där jag har helgens bilder, men det går lite fortare här ifrån, dessutom har jag inte mobilen i närheten för tillfället… I vilket fall som helst har jag haft en helt superb helg på alla sätt och vis. Började med lite tung sjukgymnastik med goda nyheter som gjorde att jag fick lite mer motivation och jädraranamma. Fortsatte kvällen med middag på Olearys tillsammans med Tobbe innan vi gick vidare till konserthuset för att lyssna på Vocal Six. Hur bra som helst och en jättetrevlig fredag!

Lördag gick åt till barnträning på klubben. Så duktiga ungar! De är helt grymma, jag blir så imponerad!! Och extra kul var det att faktiskt få springa dit och inte känna något ont i knäet alls! Heja hejja!! En tur till väla för att den store shopparen var tvungen att shoppa lite. Och den store shopparen är INTE jag 🙂 lördagskvällen spenderade vi tillsammans med Annika, Erik och deras lila loppa Minja! Så fantastiskt söt!!!

Idag har vi fått lite julstämning på Råå då det var julskyltning. Åkte dit med Tobbes mosters familj efter att vi ätit en riktigt god lunch här hemma. Hade dessutom den fantastiska turen att möta finaste Miusen som valde att gå med oss! Bästa vännen..:) Och nu har vi bäddat ner oss i soffan och laddar inför en ny arbets- och träningsvecka. En vecka som jag faktiskt ser fram emot. Ingen särskild söndagsångest idag, vilket känns skönt. Tror det är för att den riktiga nedräkningen har börjat nu.. 🙂

Nu tackar jag för idag och ber att få återkomma om någon dag..:)

Lämna ett svar