07.15 är INTE sovmorgon

Jag förstår verkligen inte vad problemet är. Jag har förmånen att få njuta av en veckas sportlov, bara ta det lugnt, sova länge på morgonen, göra såna saker man annars inte tar sig tid att göra och bara ha det allmänt bra. Jag har den här veckan tagit det lugnt, njutit av ledigheten och gjort såna saker jag annars inte tar mig tid att göra. Men sovit länge på mornarna – det har jag däremot INTE lyckats med. Och idag – 07.15 var det någon som tände läslampan…. Grrrr… A ja, tur att jag ska tillbringa helgen på Tylösand Spa med min favoritTobias! Då får jag sova..=) Åker efter lunch, tar ett dopp i bubblepoolen och i spapoolen innan det är dags för Chilimassage. Ska bli väldigt spännande. Det ska tydligen vara bra för trötta och stela kroppar genom att den sätter fart på cirkulationen, är mjukgörande och uppiggande. Jag kommer bli helnöjd tror jag..=)

 

Nu är det dags att klä på sig lite anständiga kläder och sätta igång att packa. Återkommer efter helgen med en rapport och eventuellt ett par bilder – kameran ska ju följa med, men om den används är en annan femma…=)

Lämna ett svar