10 fakta ingen vet om mig

Idag har jag klurat, verkligen klurat! Det är svårt att komma på 10 saker om mig själv som ingen vet. Det finns ju alltid någon som vet något.. Men jag har nog kommit på några saker som jag tror att väldigt få vet om… Vi får väl se..

1 – Jag har blivit tagen av föreståndaren på Konsum för att ha snattat godis tillsammans med min kompis när jag var liten.

2 – Natten till igår drömde jag att jag hånglade med AJ i Backstreet Boys (önskedröm…=)

3 – När jag var liten blev jag toanödig samtidigt som jag åt en macka och för att spara tid så tog jag med mig mackan in på toa, gjorde mitt behov och åt min macka samtidigt.

4 – Jag har åkt till Göteborg på en internetdate en gång. Jag åkte dock hem ganska omgående igen….

5 – Inälvsmat är bland det godaste jag vet.

6 – Jag har varit med i ett reportage i Lilla Sportspegeln när jag var typ 8…

7 – När jag är ensam hemma brukar jag gå runt och sjunga lovsånger…

8 – Jag blev inlåst i vår vedbod när jag var liten och för att komma ut fick jag krossa en fönsterruta. När pappa frågade vad som hade hänt skyllde jag på grannpojken som pappa då blev väldigt arg på….

9 – Jag har haft Henrik Larsson som vikarie i matte när jag gick på högstadiet.

10 –

Nää.. Det gick inte mer. Kommer faktiskt inte på den tionde… Det är alldeles för svårt, eller så har jag väldigt lite hemligheter…=)

Lämna ett svar