23 December – Uppesittarkväll där hemma

Herrejösses vad tiden springer iväg. Det är redan lillejulafton och i morgon är det julafton. Hade vi varit i Sverige hade vi med all säkerhet tillbringat kvällen hos min kära mamma och min kära pappa på uppesittarkväll med en försmak på julbordet och julgodiset och troligtvis lite Bingolotto. Det hör julen till hos mig! =) Men nu blir det inte så – istället blir det thaimat och därefter ett biobesök för att se den nya Sherlock Holmes. Men det är ganska trevligt det också…=) Mamma och Pappa får njuta av uppesittarkvällen lite extra för min skull istället.. =) Jag vet i alla fall att nästa år ska jag INTE vara någon annanstans än HEMMA när det är jul! 2 år i rad utan julstämning får bannemig räcka!!! =)

Har inte riktigt haft ork eller lust att uppdatera bloggen på ett tag. Det har inte hänt så mycket här ändå.. Det har mest varit trist väder så vi har inte hittat på så mycket spännande. Det har dock blivit lite mer träning då mitt knä nästan är helt bra igen. Var hos läkaren en sista gång igår och fick ytterligare lite medicin mot infektion. Men jag får ändå träna lite försiktigt.. Idag kände jag dock inte för det. Så det blir en vilodag idag och förhoppningsvis känner jag mig mer motiverad i morgon eller kanske rent av i eftermiddag. Vi får väl se… =)

Annars är allt som vanligt här – Har börjat fundera så smått på vad som ska packas ned och vad som ska skänkas bort innan vi åker hem. Vi har också bokat FLYG till Bangkok. Från början skulle vi ta bussen eftersom vi har så mycket packning – men efter lite övervägande blev det flyg iaf. Lite lagom lyxigt – dessutom sparar vi en massa timmar på att flyga – dock sparar vi inte så mycket pengar. Sen får vi bara hoppas att får ta med oss allt på planet – väskor, tavlor och datorer… A ja – det ska nog gå bra! =)

Nu är klockan 8 här och jag har snart varit uppe i 2 timmar redan. Dags för lite frukost kanske? Tror minsann jag ska försöka få med Tobbe till Subway – Det är gott med en rejäl macka…=)

Snart kommer jag hem! =) Oh Yes! Längtar som tusan faktiskt!! Det ska bli så roligt!

Men nu

Over and out!

Lämna ett svar