Avskrivning

Jahopp – Om man skulle ta och skriva av sig lite. Det har ju faktiskt hänt en hel del sedan sist.

Ett par inlägg har försvunnit på grund av någon flytt av webbhotell. Lite tråkigt faktiskt eftersom det nu ser ut som att det var 2 månader sedan jag skrev sist, men det stämmer inte. Jag har skrivit 2 inlägg faktiskt. 2 långa inlägg..=)

Nåja – 3 veckor kvar innan sommarlovet tar vid. Nästa vecka blir det utbildning i Malmö på måndag, avslutningsmiddag med niorna på onsdag, synkopendag på torsdag och sen är det helg igen. Veckan efter det tillbringar jag i London med våra nior. Ska bli grymt nice! Dock får jag bara ha med mig ett handbagage och tydligen ska flygbolaget vara väldigt petiga med måtten. Man blir lite nojig – ska man få plats? Drömde till och med om det i natt.. =)

Annars är vi på väg att skaffa oss ett fint hus. Vi har betalt första depositionen och gjort en besiktning. Nu väntar vi på att mätningen av radonhalten i huset ska bli klart och så vill vi gärna försöka få ner priset något. Sen kan vi kalla oss själva för husägare! Oh yes!! Satt häromkvällen och möblerade de olika rummen i huset. Målade upp och klippte ut möbler för att se hur vi vill ha det. TÄNK – I mitten på Juli kan jag gå ut barfota i gräset i trädgården. Vi kan grilla varje dag. Hänga i hängmattan. Ligga och sola. Sitta och njuta av varma sommarkvällar.. Åhhhh Jag längtar som en Tok!

Nu ska jag hoppa i mysdressen och mysa ner mig i soffan. Har varit supertrött hela dagen så det blir en tidig kväll..

Njut vädret, vänner!

Lämna ett svar