En fin fin helg!

Den här helgen kan jag titulera FANTASTISK! Vi har hunnit med en hel massa roliga saker. Fredagen började vi med att fixa klart framsidan på huset. Nu är det verkligen bara gräset som fattas. Kvällsmaten intog vi på Asia Kock och en supergod Mongolisk Bbq… =) Vi avslutade kvällen med att se på Sagan om Ringen. Nu är det femte gången jag provat att se den och jag somnade även denna gång…=) Det är nog ingen film för mig.

Igår passade vi på, när det var så fint väder, att åka till Ven. Det blev en lyckad dag, om än något hektisk. Tobbe har lite svårt för att ta det lugnt när man cyklar runt ön. Han vill gärna ”tävla” vilket resulterar att ett varv tar cirka 1½ timme..=) Ingen vila och ingen ro. Som tur var fick vi lite mat i magen iaf så att vi orkade cykla vidare..=)

Tobbe är redo med vår tandemcykel. Ett varv runt ön..

Passade på att ta en snabb bild när vi stannade för att dricka lite vatten..=)

För en gångs skull blev det inte pizza på Ven. Rökt makrill och lax satt som en smäck..=)

Eftersom Tobbe tävlade hela tiden fick han på egen hand leda cykeln upp för backen..=)

Här stannade vi faktiskt och njöt av utsikten och omgivningarna i säkert 10 minuter..=)

På vägen hem från Ven bestämde vi med Annika och Ejik att vi skulle spela lite spel och äta mat tillsammans på kvällen. Blev en jättelyckad kväll precis som allt. Så när vi kom hem ställde jag mig och började fixa med maten och Tobbe tog en sväng i trädgården…

Jag började fixa sallad...

..och Tobbe la sig i trädgården och vilade en stund..=)

Maten blev smarrig och vi hann med både Pictionary och Den försvunna Diamanten..=) Som sagt, en mycket lyckad kväll.

Idag har vi vart väldigt duktiga i trädgården. Tobbe har grävt upp en stor stubbe och rensat längs med vår mur. Han håller dessutom fortfarande på. Själv har jag rensat bort mycket kirskål i trädgårdslandet, klippt gräset och hjälpt Tobbe lite med med stubben och all murgröna. Snart är vi klara med all röjning vi har tänkt oss att göra och kan då äntligen börja fixa till så att det blir snyggt. Det kommer bli så fint när det väl är klart..=)

Nu har jag dock tagit en paus och kollar på OS-finalen i Handboll.. Och det ska jag fortsätta med ända till matchen är slut och det är dags att dra till affären och fixa kvällsmat. Tror bestämt det står grillat på Schemat..=) Aj lajk it alot!

Keep in touch!

Lämna ett svar