En helt vanlig tisdag

Hujeda mig! Har tagit en ofrivillig bloggpaus tydligen. Men nu ska jag försöka vara på det igen.

Imorgonbitti är det en månad sedan vi kom hem från Thailand. Det är skönt att vara hemma igen. Dock tycker vi fortfarande att det är alldeles för kallt. Vi har typ 23 grader i lägenheten och vissa kvällar fryser vi trots det. Några rutiner har vi inte riktigt fått igång igen heller. Med undantag för Tobbes träning och våra jobb då så klart. Det här med att planera veckans mat, handla mat, laga mat osv.  det funkar si så där. Det har blivit många nödlösningar på Konsum ska jag erkänna. Men det kommer väl så småningom. Det är ändå gött att vara hemma!
Det har varit ett par hektiska veckor sedan vår hemkomst. Vi har träffat alla familjer i våra familjer, de flesta vännerna har fått sig en kväll, alla praktiska saker så som tv, internet och telefoni har fixats, jobbet har satt igång på allvar och tagit sin tid osv. Snart ska väl dock allt vara på plats känns det som, så länge Telia vill samarbeta och få sakerna att fungera.

Helgen som var tillbringade vi i stugan i Norje. En helg full av avkoppling med brasa i kaminen, bastubad, shopping, bokläsning, god mat och total stillhet. Det kändes som att det kom väl till pass med tanke på att alla våra helger är uppbokade ända fram till Mars, och har så varit hela januari också. Helt galet. Men det är mycket roligheter som väntar så jag klagar inte det minsta.. =)

Nu ska jag dock springa iväg till Konsum och köpa mig ett blomkålshuvud…=)

På återseende

Lämna ett svar