En sak jag aldrig skulle göra.

Det finns egentligen hur många saker som helst som jag aldrig skulle göra. Men de är alldeles för uppenbara att skriva här.. Ni vet alla såna där vidriga saker som vissa människor faktiskt gör.. Usch!

Nä, jag skulle aldrig någonsin ha ihjäl eller skada en annan människa riktigt allvarligt med flit…. Ja, det är nog det jag kan komma på. Inga pengar i världen skulle få mig att göra det. Andra saker hade jag nog kunnat göra med tillräcklig ersättning, typ råna en bank utan att åka fast (så länge ingen är inne på banken), medverka i Paradise Hotel eller ensam mamma söker, äta äckliga insekter osv. Ja, så är det nog. Så Länge ingen blir skadad eller personligt lidande för det jag gör så skulle jag nog överväga det om jag erbjöds tillräckligt mycket.. 🙂 Girig? Njae…. Det tycker jag inte.. 🙂

Lämna ett svar