En trött fredag men det är helg!

Klockan är 15.30 och jag ska alldeles strax gå och hämta min lilla stjärna på förskolan. Då ska vi ta helg. En lugn, skön helg utan några särskilda planer. Jag tror faktiskt att det blir lite fredagsmys ikväll och jag tror vi slår på stort med antingen potatisskruvar eller ostbågar.. har inte riktigt bestämt mig. =)

Har suttit och pluggat hela dagen. Har lämnat in min kemilaboration och börjat förbereda mig för de kommande två tentorna. Känns helt okej och även om kemin är förvirrande och luddig så tror jag nog att jag ska ro hem tillräckligt många poäng för att bli godkänd. Jag har lite svårt att koncentrera mig jag är trött. Maja har sovit som en kratta i natt – drömt en massa och varit ledsen, vilket betyder att vi inte heller har sovit så mycket. När jag är trött är det lätt att tankarna drar iväg på andra håll..Och idag har de dragit iväg till Majas kalas vi hade för 2 veckor sedan. Tänkt att hon redan är två år?! Stora tjejen! Och sen fastnar jag lätt framför Instagram och Youtube. Hade min allra närmsta verkligen känt mig och velat göra något för mig så hade de gett mig en biljett. En biljett till The Theatre i Göteborg. En biljett till NU. Tredje gången gillt sen är jag nog klar.. eller det blir ju fjärde gången. Det finns ju redan en biljett bokad. Nåja – Drömma kan man!

Min stora hästtjej, och pappan som får bli en stallpappa när det blir dags.

Bästa kvällen på länge! Vill igen!!

När det vankas kalas ska det vara STORA ballonger och lila paket.

 

Njut av helgen!

Lämna ett svar