Ett avslutat kapitel

Nu har vi verkligen avslutat ett långt kapitel i våra liv. Ett kapitel på över 6 år för oss båda och över 7 år för mig. Idag lämnade vi ifrån oss nycklarna till lägenheten! Känns riktigt bra att ha det gjort… Nu kan vi verkligen koncentrera oss på och njuta av vårt fina hus!

Det mesta börjar annars ta form. Införskaffade oss ett Cafébord att ha ute på det lilla trädäcket. Där kan jag sitta och äta min frukost nästa sommar när det är fint väder igen..=) Nu får det mest agera prydnad.. =)

Här kan jag njuta av sommarvarma frukostar nästa gång jag har sommarlov..=)

Jag har också gett mig in på att baka ett så kallat stenåldersbröd. Ska bli spännande och se hur det smakar när det väl är klart. Inget mjöl, inget jäst eller något annat som får det att bli bröd. Bara massa fröer, olja och ägg.. Jag håller tummarna för att det blir ett okej komplement till brödet, som jag förövrigt inte har ätit sedan i Maj…

Det ser ganska suspekt ut, men förhoppningsvis smakar det bra!

Nu ska jag börja förbereda mig inför morgondagen. Packa väskan med det allra nödvändigaste – typ pennor, kalender och ett kollegieblock kanske….=)

Over and out så länge

Lämna ett svar