Fredagsmys

Idag har det varit en sådan halvhängig dag – fast ändå en bra dag. Vaknade upp med halsont och allmänt hängig så jag skippade träningen tack vare tidigare erfarenheter..=) Jobbade mina 3 timmar och sen har jag bara njutit av tillvaron. Legat vid poolen och läst lite bok, kollat ett avsnitt Tre Kronor, legat i sängen och läst bok, suttit på terassen och läst bok, ätit lunch och nu på eftermiddagen har jag lekt lite med grannbarnen vid poolen. Det resulterade i att jag fick byta alla mina kläder som vart dyngsura… Men jag tror barnen tyckte det var lite roligt.

Funderar på hur vi ska tillbringa fredagskvällen. Enligt Tobias så ska vi äta fin mat – enda kruxet är att när man väl står där vid den fina restaurangen och kollar på priserna så ångrar man sig och hamnar till slut ändå på ett ”vanligt” Thaihak där det kostar typ 60 baht för en maträtt. Fast egentligen handlar det inte om priset – faktum är att de allra flesta gångerna vi har ätit så har det varit godast mat på de billigaste ställena. Idag till exempel åt vi lunch för 80 baht för oss båda. Jag blev dock inte mätt så vi fick åka till ett annat ställe också så notan slutade till slut på 200 baht – men det är ändå bara typ 50 spänn för oss båda. Det kan man stå ut med. Som sagt, vi får se vad kvällen har att komma med.

Så här trevligt har vi det om dagarna...=)

Jag håller mina tummar för att solen tittar fram igen så att vi kan spendera ett par timmar på stranden i morgon. På kvällen ska vi på en stor Thaiboxningsgala med massor med matcher – En svensk från gymet ska också slåss. Ska bli spännande.

En liten bild från båtturen vi gjorde i tisdags..

Lämna ett svar