Helg och vilodag

Nu börjar helgen närma sig sitt slut och vi har snart varit här i 3 veckor. Tiden går otroligt fort!

Helgen som varit och fortfarande är i ett par timmar till har varit helg perfekt. I fredags bestämde vi oss för att testa ett annat Thaiboxningsgym här på Koh Samui. Vi åkte till Lamai och var med på deras eftermiddagsträning. Vilken skillnad! Så mycket bättre än det vi har på Super Pro. Kvällen tillbringade vi med homedelivery och en film i soffan. Dessutom hade vi underhållning från andra våningen där grannfrun fått lite för mycket innanför västen och satt och skrek en massa obscena ord till sin make och klagade på att han inte hade tvättat sig på en hel vecka.. =) Det var svårt att hålla sig för skratt! =)

Tobbe laddar inför den stundande träningen.

Igår tog vi sovmorgon – hela 45 minuter längre sov vi. Det behövde vi efter en vecka med mycket träning. Packade ryggsäcken och begav oss till stranden ett par timmar. På kvällen njöt vi av fantastiskt god mat. Jag fick äntligen min skaldjurstallrik som jag längtat efter ända sedan vi kom hit. På alla ställen vi har sett har de bara haft en meny för 2 personer och Tobbe är inte alls förtjust i fisk och skaldjur. Men igår hittade vi en restaurang som även hade en meny för 1 person. Det tog jag!! =) Tobbe valde all you can eat BBQ istället.

Tonfisk, bläckfisk, räkor och krabba!

Tobbe valde grillat såklart! =)

Efter den goda maten gick iväg på en Ladyboy-show i Chaweng. Det var faktiskt lite roligt. Kan inte direkt påstå att de var speciellt duktiga, men det var trevligt ändå. Lite musik och dans och fantastiska sminkningar och makeovers som gör att man inte ser om det är en kille eller om det verkligen är en tjej… =)

Man eller kvinna? Det är frågan ... =)

Idag har vi varit iväg och kollat på ormar på Snake Farm. Inget att hänga i julgranen direkt då det knappt fanns några ormar alls. Ägaren menade på att han inte ville ha några ormar där då de egentligen ska få vara ute i det fria. Är det sant så är det ju faktiskt bra. Däremot fick vi se en CobraShow där ”ormtjusaren” i slutet blev biten av en pytonorm som inte alls var glad.

Nu är det snart kväll här och vi ska iväg och få lite kvällsmat i magen. Ska också försöka boka en utflykt till en marinpark utanför Koh Samui där vi ska snorkla och bada en hel dag. Ska bli trevligt minsann! Resten av kvällen spenderar vi nog hemmavid då det är dags för träning i morgon igen!

Hoppas allt är bra med er därhemma. Har hösten kommit ännu?

Haj haj!

Lämna ett svar