Koh Lanta

Dåligt med uppdatering härifrån men vi har världens sämsta internet som slutar funka lite när det själv känner för det. Därför har jag inte tagit mig tiden att göra något nytt inlägg här på bloggen. Men idag kändes det lite tomt i hjärtat så jag gör ett försök. Förhoppningsvis hinner jag klart innan internetet tar slut…=)

Efter en mardrömsresa med buss från Bangkok och hit (vi blev återigen lurade) utan någon sömn kom vi fram till Koh Lanta mitt på dagen i måndags. Vi blev avsläppta 100 meter (sägs det iaf) från Gymet där vi skulle bo och därifrån fick vi bokstavligt talat SLÄPA våra väskor längs en lååååång grusväg fylld med stenar och skit. Tack Taxichauffören för det! Väl framme blev vi dock väldigt trevligt bemötta! Vi checkade in för en vecka, fick en moppe och lite andra nödvändigheter och sen stack vi iväg och åt lite lunch. Efter lunchen gick jag och vilade och Tobbe fick massage – 16.45 vaknade vi igen (Ja, Tobbe la sig också när han kom tillbaka). Jä*la bussresa!

Dagarna här på Koh Lanta har sprungit på i bara farten. Vi tränar 2 gånger om dagen med grymma tränare. Gymet här är riktigt bra även om jag fortfarande saknar den strukturerade träningen på Rawai. Häromdagen frågade en av tränarna om han fick träna mig inför en fight. Hmmm – kanske – eller – NEJ!! =) Skulle inte tro det! Men det var kul att få frågan åtminstone.

Tyvärr har vi ingen pool på området och stranden är hur mögig som helst eftersom det är lågsäsong så den lockar inte, så det har inte blivit mycket solande. Däremot har vi fått svenskt lösgodis 2 gånger och igår åt vi en liten bit äpplepaj med vaniljglass! Mumsfilibabba!! =) Nu tror jag faktiskt att jag klarar mig tills vi kommer hem igen.. =)

På måndag tar vi båten till Phuket för att träna på Rawai Muay Thai i nästan 3 veckor. Då ska vi bo lyxigt på Le Piman. Tredje gången vi bor där. Det ska bli så nice med en skön säng och fin pool. Förhoppningsvis har det slutat regna på Phuket också så att vi kan njuta av solen och bli lite bruna… =)

Nu är det dags för frukost sen blir det kondition och styrka på gymet istället för thaiboxning. Tog en liten sovmorgon idag.. =) Skönt!

Det här blev ett bildlöst inlägg – har inte använt min kamera en enda gång här på Koh Lanta. Så ni får faktiskt vara utan bilder..=)

Over and out!

Lämna ett svar