Nu blommar asfalten!

Det må jag säga… När var det senast jag skrev? 14 Oktober mina vänner! 14 Oktorber. Det är fasen mer än illa… Tiden bara springer iväg…. Jag är verkligen imponerad av alla som skriver både 3 och 4 (om inte fler) inlägg om dagen.. Hur fasen får de tid till det?

Nåja.. Här är jag nu iaf! Ensam hemma då Tobbe är i Barcelona.. Först på 3 dagars kurs och sen ska han utforska omgivningarna i ytterligare ett par dagar. Somliga har det bra! Andra får vara här hemma och slava både lördag OCH söndag!

Helgen har faktiskt mestadels bestått av jobb av olika slag. I lördags var jag vakt på Högskoleprovet.. dock bara som reserv så jag fick gå hem klockan 10. Två timmars arbete renderade i 800 kronor på kontot. Jo jag tackar jag! Det är annat än när jag jobbade igår… 10.00-19.00 spenderade jag på Konserthuset då vår kära skola Musikgrundskolan Synkopen fyllde 10 år vilket resulterade i en hejdundrande jubileumskonsert. Visserligen är det skoj när det är konserter, eleverna är så duktiga och alla är så glada. Men 9 timmar utan att få betalt, det svider ska jag berätta! Snålt är det minsta man kan kalla det!

A ja.. Dagen gick bra iaf och det var en välbehövlig vila som infann sig på söndagskvällen i soffan med lite tv-tittande. Tomt utan Tobias, men ganska skönt ändå! Idag känns det också okej att vara ensam hemma, men i morgon kommer det känns lite jobbigare… Då är det inte lika roligt längre! Tur att jag ska tillbringa kvällen i Thaiboxningslokalen tillsammans med Anette.. Då ska vi sparkas och slåss igen efter en veckas uppehåll. Känns som en hel evighet! Ska bli roligt att sätta fart igen.. måste lägga på ett kol nu inför Thailand.. 50 dagar kvar bara!!! Japp japp!

Här ska jag spendera en hel månad tillsammans med min bästa Päronskrutt

Lämna ett svar