Ny vecka – Nya tag!

Så var den här helgen också på väg att ta slut. Jisses vad tiden går fort… Det hinner knappt bli måndag förrän det är helg igen. Men va fasen – Jag klagar inte det minsta. Jag gillar när tiden går fort.. FAST jag måste ändå säga att tiden kan ju sakta ner lite på helgen. Det hade inte varit fel att ha ett par timmar extra helg, eller varför inte en hel dag. Nåja.. Imorgon är det tillbaka till skolan, tillbaka till alla goa elever och tillbaka till alla goa kollegor. Trivs jag på mitt jobb? ABSOLUT! Jag har det jättebra!!! =)

Har skaffat mig en hobby, eller ett extraknäck om man nu vill kalla det så istället. Jag har blivit barnledare för Sweden Sport Academy! Det innebär att jag är ledare för ett gäng supersöta barn mellan 4 och 8 år. Hade introduktion med barnen idag. Hur kul som helst!!! =) Ett litet substitut för scout…=)

Nu är det dock dags för lite pastasallad och mys i soffan med världens bästa pojkvän!

Skön söndagkväll!

Lämna ett svar