Ullared är livet?

Sittar här och tittar lite på Ullared på tv, samtidigt som jag laddar batterierna med lite mat efter en grym träning. Profilerna som är med i Ullared är helt klart några kapitel för sig. De verkar leva för att shoppa billiga saker, allt mellan himmel och jord. Alltså, jag kan också tycka det är trevligt/roligt att åka till Ullared någongång och se vad man lyckas hitta för skoj. Men att ta bussen dit ett par gånger i veckan? Hur tänker man då? Och framförallt... HUR FASEN HAR MAN RÅD? Är man så välbärgad så man inte behöver jobba och kan lägga flera dagar i veckan på Ullared, väljer man då att spendera sina pengar på lågprissaker från Ullared? Eller är det fördomarna som smyger sig fram hos mig nu??

”Jag har som tradition att köpa en plånbok varje gång jag besöker Ullared.. Så nu har jag över 300 stycken hemma”. OH MY GOD!! Tokstolle!!!!

A ja.. Som tur är det upp till var och en människa att ha sina intressen och göra vad man vill…=)

Känner mig så där skönt trött efter träningen idag. Tränade på stop-kick och knä. En trevlig kombination som jag tillslut lyckades få till att bli smidig och snabb. Roligt roligt! Nu tänker jag ladda inför en låååång dag i skolan. Många lektioner, endast 25 minuters lunch, och sen föräldramöte på kvällen. Tror jag lär vara ganska så mör när jag kommer hem… Som tur är så ser schemat inte ut så här varje vecka…

Trevlig måndagkväll mina vänner!

Lämna ett svar