Packa i dubbel bemärkelse

Precis – Idag står det packa på schemat. Ska packa både kartonger här hemma inför flytten men även packa för 10 grymma dagar i Schweiz! Är det roligt att packa? Njaaa… Det är rätt skoj att packa ner lägenheten och slänga en massa mög som bara ligger och samlar damm. Men oredan som skapas här hemma under tiden går mig på nerverna. Tur att vi ska iväg..=)

Igår beställde vi våra soffor och våra matrumsmöbler. Tror det kommer bli hur fint som helst. Sofforna fick vi tänka om kring helt och hållet då vi insåg att vi inte kunde ha det som vi ville från början. Men nu blir det nog bra. Och stolarna till matrummet blev också helt annorlunda mot vad vi hade bestämt oss från början. De blev mycket finare nu! =) Trist bara att det är så jäkla lång leveranstid.. Men men, inte mycket att göra något åt!

Nu tänkte jag bege mig ut på en morgonpromenad. Har fått nya instruktioner av min kostrådgivare för att öka förbränningen ytterligare… En halv liter vatten och en morgonpromenad/jogg innan frukost. Känns helt okej när det är fint väder ute.. Så nu beger jag mig!

Over and out!

Lämna ett svar