Söndag och vilodag

Söndagar är som bekant vilodagar här på vår Thaiboxningssemester. Tog dock en vilodag igår också då jag hade vätskebrist och Tobbe halsont. Idag har vi tillbringat dagen på Coral Island. En söt liten ö med en fin strand och lite olika aktiviteter att välja på. Man kunde testa på Parasailing, åka bananaboat, dyka, testa sea walking och sea scooting (scooter under vatten) och så klart snorkla. Jag nöjde mig med att snorkla – i si så där 3 minuter. Det var inte så fint i vattnet – är nog bortskämd med Egypten – dessutom tog min snorkel in vatten från alla håll och kanter vilket inte vad någon trevlig upplevelse. Så jag njöt istället av den något molniga solen, min solstol, min bok och hade det allmänt skönt.

Coral Island

Ikväll har vi ätit mat på en mysig restaurang som dock såg lite halvskum utifrån vägen – men Tobbe hade bestämt sig och tur var det. Det var nog det godaste jag ätit hittils. Ett stort minus för alla myggen dock..

Imorgon sätter vi igång på allvar med träningen. Vi har haft en mjukstart om man säger så – inte som förra gången då vi satte igång direkt. Å andra sidan ska vi ju vara här i 1 månad så vi hinner nog ta igen det. Huvudsaken är att vi sätter igång – och det gör vi imorgon. 6.10 ringer klockan. Då blir det frukost med yoghurt, banan och en vitamindrink sen tar vi vår första morgonpromenad innan morgonens thaiboxningsträning i vår kamp om våra kilo för att vinna vår resa till Tylösand. Jag kommer bli riktigt bitter om vi inte lyckas!

Nu är det dock dags för lite Kommissarie Späck och sen nanna kudde.

Lämna ett svar