Spola inte i toaletten, tack!

En hälsning till Tobbe från min sjukgymnast. Det har nämligen resulterat till ytterligare en bristning i baksida lår. Det är verkligen hur lite som helst som krävs… Jag var i källaren och skulle hämta saker från vårt skafferirum. I det rummet går rören från toa på övervåningen. När Tobbe spolade var jag inte beredd på ljudet som uppstod, ryckte till och tog balans med fel ben och så sa det ritsh. 🙁 Så nu börjar vi om med den muskeln igen. Som tur är så går knäet fint framåt.

Jag har läst att det är viktigt att vila mycket. Därför tog jag en långsam start på morgonen igår. 11 gick jag upp ur sängen för att åka och käka lunch. Vid 15 tog jag en tupplur och sen åkte vi till Ikea 🙂 idag tog jag också en tupplur vid 15. Jätteskönt!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med homemade sushi och en Cola Zero.

AIMG_0374.JPG

 

Lämna ett svar