Sportlov och pensionärer

Nu har mitt sportlov äntligen startat. Rev av två grymt bra lektioner på morgonen innan jag gick hem för dagen. Har redan hunnit med hur mycket som helst. Handlat, hälsat på mamma, städat, lagat mat, ätit och tvättat. Fast det håller jag på med fortfarande så klart.

På tal om att handla – jag vet nu att jag ALDRIG mer ska handla tidigt på dagen. Bara en massa pensionärer som har ALL tid i världen på sig. Allt går så mycket långsammare. Tror att jag dessutom lyckades köra på 4 olika tanter just för att de gick så långsamt. Jag märkte inte att de stannade… =) Stackars gamla tanter…=)

Vad betyder ”Det är lite hemligt fortfarande – så du behöver inte säga något?” för er? Betyder det att man nämner sakerna för någon annan? I min värld betyder det att man håller käften – en hemlis är en hemlis. Det är något som sägs i förtroende, något man inte vill ska komma ut. Även om det inte handlar om någon big deal så hade det ändå kännts bättre om inte ALLA visste om det. Det blir så mycket jobbigare sen – Men men.. Får väl skylla mig själv nu när jag trodde att hemligheten kunde stanna där… Jag har iaf lärt mig av mitt misstag. Nästa gång e det jag som kniper käft INNAN jag berättar någon hemlighet… Tack för det förtroendet!

Nu tänker jag glo på ett avsnitt av Tre Kronor. Blev lite hooked i julas när vi var i Thailand och började titta på säsong 1 ( har dock inte kollat klart…=) Och jag måste säga att det faktiskt är lika bra som jag minns att det var. Annars är det ofta att det man kollade på för flera år sen inte alls är lika bra när man kollar på det igen – men Tre Kronor håller hög klass fortfarande….=)

Njut av fredagen mina vänner!!! =)

Peace Out!

Lämna ett svar