Thailand om 6 dagar!

 NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

Nu börjar nedräkningen på riktigt! 6 dagar kvar innan vi flyger till Thailand och stannar borta i en hel måndag. Har nog inte riktigt förstått att jag/vi ska vara borta så länge. Just nu känns det som vilken annan semester som helst, skillnaden är att vi inte ska åka hem efter vecka. Ska bli hur nice som helst!

Helgens bravader! 

Söndagkväll och helgen är snart över. Tiden går så jäkla fort! Men å andra sidan har vi ganska trevligt och då går väl tiden fortare antar jag.
Fredagen var en en dag i produktivitetens tecken. Började morgonen med ett besök hos naprapaten för en grym massage i vaderna. Fortsatte dagen med plugg på bibblan ett par timmar innan jag mötte upp Tobbe för lite lunch och besök hos Forex! Pluggade lite till och gick sedan och fixade ögonbrynen och sen iväg och handlade alla helgens förnödenheter! Kvällen ägnade vi åt fredagsmys med god mat och film!

 


SER INTE DETTA SMARRIGT UT SÅ SÄG!


Lördagen var också en sån dag när mycket skulle ske på kort tid. Besök hos mina föräldrar först och sedan en kort runda på väla för att köpa en liten trehjuling till Ellen. Och jag lyckades köpa mig ett par nya byxor. Därefter besök hos Tobbes föräldrar som bjöd på barnlek med Ellen och Emil, snabbt hem för att laga mat och sedan fixa till oss för att bege oss till Annika och Erik för inflyttningsfest. En fest som blev hur trevlig som helst! Men man slutar aldrig att förundras över hur somliga faktiskt beter sig i vissa situationer. Tur man har lärt sig att knipa igen… =) Avslutade natten med lite Wiispelande innan jag och Tobbe knallade hem och bäddade ner oss i sängen.
Värdparet Bästaste Annika och Erik
Coctails!!!


Linn och Erik är på G

Söndag idag, och dagen har gått i lugnets tecken. Först lite UFC och sedan åkte vi till Ramlösa Brunnspark för att få lite gratis Ramlösa..=) Ja, och ta en promenad med Tobbes syster och de söta barnen så klart.

Kvällen har bjudit på en smarrig pizza och två filmer.
Nu sitter vi här och tittar på en dokumentär om Europas största bordell i Köln. Herrejösses säger jag! Tragiska liv….

Imorgon är det måndag och då är det dags för årets skolavslutning. Denna gången ska vi vara på stadsteatern. Inte i Maria Kyrkan som vi brukar. Det kommer bli väldigt vackert och ganska sorgligt. Jag ska trots allt släppa iväg mina nior.. Mina fantastiska elever! Det kommer att bli tomt utan dem!

Hoppas ni har en trevlig söndagkväll och att veckan blir snäll mot er!

2 svar till “Thailand om 6 dagar!“

  • Ulf:

    Läste det du skrev om att det låg spindlar som var uppätna…var dom nog inte spindlar ömsar skin…har själv ägt en Colombiansk fågelspindel…den sluta äta bara för att kunna gå ner i vikt SEN kröp den av sitt gammla skin kvar låg en spidel som såg död ut….

  • Anneli:

    Jag tyckte väl att det verkade lite konstigt. Såg märkligt ut med lite ben liggandes här och någon bakdel liggandes där… =) Läste om olyckan! Tur det inte var du!!!

Lämna ett svar