Tiden går undan

Tänk vad fort tiden går. Det är exakt en månad sedan jag var inne och uppdaterade bloggen. ILLA!! Har tänkt på det ganska många kvällar men har inte fått tummarna loss. Men idag hände något så nu kommer en uppdatering.

Livet rullar på som det ska. Det har varit lite kaos i livet med nära och kära som har varit riktigt illa däran – Hmm.. kanske är det förklaringen till en ikke aktiv blogg?! Nåväl – de mår som tur är bättre nu även fast de inte är helt krya ännu.

Sedan sist har jag även börjar träna thaiboxning igen. Denna gången blev det på Kaisho och Garuda Muay Thai. Sjukt roligt!! Jag är grymt taggad varje måndag och onsdag som det är träning. Och nu till helgen – på lördag – ska jag även testa på sparringen. Det känns som att man borde klara av det relativt väl. Bara min knoge håller sig i fint skick. För tillfället mår den inte super…=)
I helgen som var åkte jag och Lina på en rekreationshelg till Norje. Det stod VILA på schemat – och VILA blev det! Fredagen bjöd på mys i soffan med tänd brasa, Johan Glans och godis. Lördagen bjöd på mysfrukost, thailandsbilder, shopping i Kristianstad, skvallertidningar, ”räkafton”, Sex And The City, mys i soffan och lite med godis. På söndagen blev det ännu en mysfrukost, lite städning, promenad vid havet, ankmatning och en tur inom förmedlingscentralen på hemvägen. En mycket lyckad helg! Helt perfekt!!! =)

En skön brasa för att få upp värmen i huset..=)

Johan Glans....

.. och en skål godis. Då är fredagskvällen räddad.

Mysig långfrukost....

... och räkor med tillbehör till kvällsmat. Perfekt lördag helt enkelt!

Snart är det helg igen. Begriper inte hur fort tiden kan gå egentligen. Det var ju måndag igår… Måste vara att livet är snällt mot mig – det är därför tiden bara springer iväg.

NU ska jag dock springa ner i sängen… Godnatt finingar!

Lämna ett svar