85-årskalas och Buzz

Helgen har löpt på i en väldig fart. Snabba ryck i fredags efter en rolig lägerskolan med en av våra sjuor på skolan. Först 2 simlektioner på simhallsbadet och sen snabbt ner till Lund för att möta Tobbe och hans kusin Anna. Lite shopping på Nova och sen jättegod kvällsmat på Glorias tillsammans med hela kusinfamiljen. Sen övernattade vi där på natten. Himla trevligt och mysigt. Kvällen avslutades med lite Nerfgun-krig…=)

Rolig leksak för stora barn..=)

 

Igår firade vi min morfar som blivit 85 år. Trevligt med hela familjen samlad och smarrig mat. Efter ett par timmar åkte vi vidare till Mia och Stefan för lite spelkväll. Vi hann med 3 rundor Buzz och 3 rundor Zombie Fluxx, sen var jag alldeles för trött och ville hem och sova. En rackarns så trevlig kväll – som alltid när vi träffar dem. Synd att det tar så lång tid mellan gångerna bara… Skärpning på oss alla!!

Idag har vi fixat och trixat lite – var ute på Väla för att kolla biljetter till Thailand. Blev inte jättenöjda, inte resesäljaren heller för den delen. Men ett pris på 64.000 svenska kronor är lite väl mycket för några flygbiljetter..=) Så nu har jag suttit här och letat upp alla flyg och priser själv och helt plötsligt hamnar vi på drygt 20.000 istället. Det är en jäkla skillnad..=) Imorgon ska jag ta mig en runda ner på stan för att boka dessa biljetter… Det är ju faktiskt bara 3 månader kvar tills vi åker.. Helt tokigt! Tiden kommer gå så fort så fort. Satt och kollade kalendern i dag för att hitta en ledig helg att spendera med Annika och Erik och insåg att jag har 2 lediga helger fram tills vi åker iväg… Totalt tokigt!!!!

Nahe – nu är det dags att förberda sig för en ny vecka i skolan. Inga elever i morgon då vi har studiedag – ganska skönt faktiskt!

Njut veckan mina vänner!

Over and Out

Lämna ett svar