Brasiliansk buffé, ladyboxing och hemlängtan

Jag erkänner! Jag har börjat längta hem till Sverige igen. Imorgon åker mamma och pappa hem igen efter sin semester här på Koh Samui och jag hade utan problem kunnat tänka mig att åka med. Vädret är mögigt, man kan inte sola, jag kan inte träna och jag är inte sugen på Thaimat längre. Nej – jag längtar hem!

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll i Chaweng. Det var meningen att Tobbe och Pappa skulle ut på nattfiske, men vädret (och att ingen annan hade bokat) stoppade dem. Istället bestämde vi oss för att åka till Chaweng och äta middag och gå på Moulin Rouge, en Ladyboyshow. Middagen åt vi på Zicos – Brasiliansk Buffé. Tobbe och jag har varit där en gång tidigare och de har så sjukt god mat. Grym salladsbuffé och grymt kött!! Man är mer än mätt när man går därifrån.

Grym lördagsmat på Zicos..=)

Efter maten tog vi en låååååång promend längs med Chaweng Beachroad för att komma till Ladyboyshowen. Vi  Tittade i lite affärer och shoppade lite till på vägen. Inte helt fel! Det finns 2 olika shower i Chaweng, båda är gratis men man måste köpa något att dricka. Den andra showen som jag och Tobbe har varit på tidigare tar cirka 150 baht för en cola, där vi var igår tog det 300 baht för en cola. Helt galet!!! Men så är det istället för inträde.. =) Showen var riktigt bra, något för seriös för min smak, den andra är roligare. Men det var väldigt trevligt!

Moulin Rouge

 

Kvinna eller man?

 

Grym avslutning på en trevlig kväll i Chaweng..=)

När det var slut tog vi en taxi hem till Lamai igen och satte oss och tittade på lite Ladyboxing. Tobbe vann 20 baht på vadslagning och jag förundras över hur dåliga de är! Killarnas matcher är stundtals riktigt bra, men tjejerna är värdelöse. Jag är absolut inget proffs, verkligen inte, men jag har bättre teknik än de tjejerna som slåss där…=) Nåja – det är underhållande iaf!

 

Idag har jag också varit på återbesök hos doktorn. Det blev ny medicin och ytterligare ett besök inbokat! Fortfarande inflammation i knäskålen. Knä är vanskliga.
Någon sol har vi inte njutit av idag – däremot har vi läst och vilat en stund. Det är rätt skönt det också…=)

Lämna ett svar