E du gift?

Mina nya sjuor är hur goa som helst. Idag när vi var i skogen och tränade intervaller fick jag ett gäng frågor från några tjejer som kom lite tidigare.

1. Vad står T;et för i ditt halsband?   Svar; Tobias

2. Är det din kille?    Svar; Japp!!

3. Är du gift?    Svar; Jag visade mina händer som jag inte har några ringar på…=)

4. Varför är du inte gift? Har inte Tobias friat?    Svar; Nej det har han inte.

5. Varför friar inte du då?    Svar: Jag har friat 3 gånger.

6. Va? Har han inte svarat jag?   Svar: Joo.. han har svarat ja alla 3 gångerna.

7. Men???

Så här är det.. När jag träffade Tobbe så gjorde han väldigt klart för mig att han inte tänkte fria till mig förrän jag hade friat 3 gånger. Och då fick jag bara fria en gång om året. Nu, eller för ganska länge sedan, har jag friat 3 gånger så nu är det hans tur.

Fick många fina råd av mina tjejer: Skaffa hus först! Men var noga med att skriva ner allt som Tobias säger att han ska ta hand om.. Typ klippa gräset, rensa rabatterna osv… Haha… Vet inte riktigt vad jag ville få sagt med detta mer än att jag ser framemot nästa år då vi ska ta tag i flyttandet på allvar. Trots att risken är ganska överhängande att vi får en trädgård.. Får nog försöka lära mig att tycka om att ta hand om en trädgård… Phua!

Detta får nog trots allt bli Tobbes uppgift! Klippa gräs är nog inte min favoritsyssla…=)

Nu ner i tvättstugan en sista gång!

Godkväll!

Lämna ett svar