Egen Design

Idag har varit en händelserik dag.

06.15 ringde klockan och då var det dags att stiga upp. Kände mig faktiskt ganska pigg för en gångs skull. Lite frukost i magen och sen iväg på träning. 20 minuter på crosstrainern och därefter 2 timmars thaiboxning. Kändes gött!! Framförallt slipper jag sparras på mornarna och får köra padwork istället vilket passar mig alldeles utmärkt. Det är mycket roligare och det känns som att det ger mer.

Hem och duscha, få i sig lite mellanmål och sen blev det ett par timmar vid poolen. Har grymt fint väder på dagarna så det gäller att passa på. Blir ett par dopp i det svala vattnet också..=) Dags för lunch och någon timme vid poolen igen för att sedan göra sig redo för träning nummer 2. 20 minuter på crosstrainern och sedan 1 timme och 40 minuters thaiboxning. Fick mycket beröm idag för mina sparkar och min utveckling. Jag lär mig mer och mer för varje dag. Känns roligt!

Efter träningen hade vi lite ärenden att fixa – bland annat skulle vi hämta mina nya thaiboxningsshorts. Har egentligen inte velat ha några tidigare då jag tycker de sitter så konstigt och så har jag inte hittat några som jag gillar. Men nu fick jag designa mina egna shorts och då kändes det lite roligare. Riktigt nöjd blev jag trots att man ser att de är ”Hemmagjorda”…=)

Framsidan

 

Baksidan

 

Vi har idag också varit 30 sekunder från att få en skenande moped i ändan precis innan vi skulle äta middag. Som tur var så hann vi parkera och gå in på restaurangen innan den kom flygande och klapp med sig en annan moped. Föraren kom lite senare med en slagen panna, en uppskrapad arm och lite för mycket promille och annat mindre roligt i blodet. Man ska ha tur ibland om man säger så….=)

Lämna ett svar