Lååååååång dag

Idag har det inte varit någon vidare rolig dag.

Blev ganska sent igårkväll då vi var på bio i Patong (Såg förövrigt en väldigt bra film) och jag kom inte i säng förrän vid 24. 04.30 ringde sen klockan och då var det minsann bara att stiga upp. Ingen sovmorgon här inte. På vår lediga dag och allt. Näpp!! Vi åkte nämligen till Burma för att förnya våra visum. Var egentligen inte alls dags att göra det men vi tänkte att om vi gör det nu slipper vi massa krånglande med båt från Koh Samui. Dessutom är det kanske skönt att ha det gjort.

En Visa-run till Burma och Mayanmar tar lite mer än 12 timmar.  I 10 av timmarna sitter man i en minibuss och håller tummarna för att chauförren inte ska köra ihjäl oss med någon av sina vansinnesomkörningarna. De andra 2 timmarna som är över tillbringar man en liten del av på en båt på väg till ett stort hotell som heter Andaman Club. Där bjuds man på en fattig lunch och sen har man ungefär 20 minuter på sig att gå på toa, kolla poolen, spela lite i Casinot och ta en titt i taxfree-affären innan det är dags att ta båten tillbaka till Thailand för att åka hem igen. Man blir rätt seg i huvudet efter en sån här dag.

Därför ska det blir riktigt skönt att hoppa in i duschen nu och sen krypa ner i sängen och kolla på Vänner, Tre Kronor eller en film. Imorgon är det dags för träning igen. Har 6 träningspass kvar här i Rawai sen är det dags för Koh Samui. Kommer helt klart sakna Rawai Muay Thai. Det är absolut det bästa träningsstället av dem alla..

Nåja – Nu dusch och sen kudde!

Over and out!

Lämna ett svar