Fredag-biomys. Lördag-35årsfest.

Fredag och festivalen fortsätter i stan. Dock bojkottade Tobbe och jag den då det inte var speciellt trevligt väder. Det lockade inte alls. Istället avnjöt vi en grymt god Plankstek på Helsingborgs Steakhouse och sen mös vi på bio tillsammans. Inception blev det den här gången. Jag hade läst på många ställen att filmen skulle vara riktigt bra men var ändå lite osäker. Men det hade jag inte behövt vara… Hur bra som helst! Märklig som tusan och man fick klura både en och två gånger innan man hängde med. Men sen gick det som tåget… Mycket bra film!

Lördagen var dock den mest livade dagen i helgen. Jockebror fyllde 35 och bjöd till fest. Och vilken sådan dessutom! Fantastiskt god mat, massa dricka, trevliga människor och jättefint väder.  Kvällen bjöd på både ormtjusning och brottning. Minst sagt en intressant kväll. Åldern brukar ta ut sin rätt säger man och det fick vi nog bevittna då födelsedagsgrisen gick och la sig med skor och allt redan 21.15… Då tyade han inte mer..=) Hahaha.. Vi andra (Tobbe och jag) fortsatte dock en stund till. Tog Taxi hem till Annika och Erik och drog senare vidare på stan.. Annika, Sofie och Jag traskade runt lite på stan men fick nog vid halv 2 cirkus. Tobbe han klampade in 05.00. Då hade han varit ute och dansat…. =) Mycket trevlig kväll..=) Bjuder på lite bilder från kvällen….

Födelsedagsbarnet i egen hög person – fortfarande ganska pigg…=)

Något tröttare? Eller var det bara stolen som gav vika?!

Tobbe valde att mysa med ormen ett tag.

Thias – Å då sa du prosit! =)

Brottning på hög nivå – åtminstone slutade det med en ond rygg.. Åldern det också kanske?

Madde åkte också på ett höftsving – eller en flygande mara kanske? =)

Summa summarum så var det en helt lysande lördagkväll. Tyvärr var inte söndagen lika upplyftande. Däremot fick vi väldans god smörgåstårta hos bror då han blev firad en dag till, fast denna gång av släktingarna. Kvällen tillbringade vi i soffan med film, spaghetti och köttfärssås och ytterligare en film.

Njut veckan mina vänner för det har jag tänkt göra. 10 dagar kvar på semestern!

Lämna ett svar