GOD JUL

Tänka sig – Julafton idag va?! Helt galet! Tänkt att det är ett helt år sedan förra gången – tiden går så himla fort!

Det är faktiskt ganska speciellt att inte fira jul hemma. Man både saknar det men ändå inte. Man har ingen riktigt julkänsla, men på något sätt pirrar det ändå i magen så där som det kan göra när det är jul.. Det är en märklig känsla!

Min julafton i år blev en bra julafton.  Jag började med en skön sovmorgon och ett långsamt uppvaknande med lite internet och sen läste jag klart den bok jag höll på att läsa. Tobbe la sig i hängmattan och jobbade lite. Därefter åt jag en fin julfrukost bestående av en jordgubbsyoghurt med lite musli (det ska vara såna pricka över u;et men jag vet inte hur man gör eftersom jag skriver på en MAC) och sen gjorde jag mig i ordning för en timmes privatträning på gymet.
Träningen gick fint, kroppen kändes fräsch och knäet gjorde som jag ville precis hela tiden. Fick inte lära mig något speciellt nytt, däremot fick jag lära mig NÄR jag ska använda mig av det jag kan… och det kan ju vara rätt bra att känna till…=)

Efter träningen ägnade jag ett par timmar vid poolen – hur skönt som helst! Nu är dessutom poolen lagad och städad så nu känns det trevligt att svalka av sig i den igen, trots att inte vattnet är något vidare svalt..=) Det blev jullunch hos Tik – stekt kyckling, med grönsaker och ris. Fantastiskt gott – och sedan åkte vi in till stan och handlade lite förnödenheter. Sang Som och Cola till Tobbe och Yoghurt till mig.. =) Det vankades ju julfest på gymet till kvällen.. Men innan festen så rev jag av ytterligare ett träningspass där kroppen kändes lika fräsch och knäet ville fortfarande som jag ville.. Hejja hejja!! =)

Som sagt, gymet bjöd till Julfest med Thaibuffé vid poolen, glada människor och trevlig musik. Vi har precis kommit därifrån, trötta och glada. Har skrattat hur mycket som helst ikväll. En något annorlunda men fantastiskt trevligt julafton helt klart!


Till och med Greger är redo för Julfest!

Buffén är uppdukad och grillen är tänd...

Galet trevliga människor....

Sang Som och Cola - Julaftonsdrycken

Imorgon är det Juldagen, det är också den dagen för åtta år sedan som jag och Tobbe träffades för första gången. Det firar vi med lite poolhäng och privatträning.. =) Fint ska det ju vara!

Finaste, Finaste, Finaste!

Nu kallar sängen, kuddarna och det sköna täcket på mig. Inte varje dag som jag är uppe till 00.30 ska ni veta.. Tur att gymet är stängt imorgon så det blir en vilodag. SOVMOOOOOORGON! =)

Lämna ett svar