Härlig känsla!

Onsdag och dagen har gått i solens tecken! Det har varit riktigt skönt väder, och det märktes extra tydligt när man gick över skolgården. Ungarna sitter ute och lapar sol.. Då vet man att det är på väg att bli vår på riktigt, sommar och sommarlov. 22 arbetsdagar kvar sen slänger jag in handduken för det här läsåret och njuter av ett skööönt sommarlov! Sommar för mig innebär sola, bada, grilla, friluftsliv,
äta glass, få myggbett, vila på gräsmattan, resa och bara njuta av livet i största allmänhet!! Och det är det verkligen snart dags för!

 

 

 

 

 

 

 

 

Förutom att jag idag har slitet häcken av mig med den förbenade friluftsdagen som vi ska ha måndag så har jag faktiskt fått njuta av mina ”Huliganers” slutshow. Med blandade känslor satt jag och skrattade, njöt och stampade takten till deras påhitt!

Först nu började jag faktiskt tänka på att det är min allra första klass som jag är mentor/klassföreståndare för och som jag ska släppa iväg på grönbete till Gymnasiet. Helt klart sorgligt!
Efter en vecka i Berlin i slutet på April så känns det extra ledsamt måste jag erkänna. Vill knappast tänka på hur det blir på slutmiddagen och på skolavslutningen. Jag lär nog vara nära till tårar.. Både glädjetårar och skilsmässotårar…=)

 

Nu är dock denna onsdag till ända och det är dags för mig att packa ihop och säga godnatt.. Kanske blir det ett parti Kinaschack med Kärleken. Han mumlade något om det innan… 😉

Sov gott mina vänner!!

Lämna ett svar