Molnigt, regnigt och solsken

De senaste dagarna har vi haft riktigt tråkigt väder. Det har varit helt igenmulet. Blåst så pass mycket att vi inte har kunnat åka iväg någonstans. Och vissa stunder har det regnar supermycket. Det har blivit mycket läsa bok, jobba, kolla film, träna och slappa. Igår kom dock solen tillbaka igen och vi kunde tillbringa halva dagen på stranden. Jag skippade dock träningen på morgonen då jag bara hade sovit 5 timmar. Vi var på en Thaiboxningskväll i Chaweng och kollade när en från Sverige som tränar på vårt gym slogs. Han vann!! Kvällen blev dock väldigt sen därav sovmorgonen igår. Tobbe han var däremot flitig och stack iväg och tränade, och när han kommit hem, ätit frukost och duschat körde vi till stranden. Hur gött som helst!!!

Så här skönt hade jag det igår..=)

Idag har det återigen varit mulet. Det har dock inte regnat. Tränade ett gosigt pass i morse som avslutades med skön styreträning. Körde hem, duschade och åt smaskig frukost som består av ägg, skinka, vattenmelon, ananas och ett glas chokladmjölk. Kittlar dödsskönt i kistan!

Idag hamnade vi också på något nybygge alldeles i närheten av där vi bor. En supertrevlig kille fick vi träffa som visade oss runt bland de halvfärdiga och färdiga villorna och de mindre än halvfärdiga lägenheterna. Kändes väldigt seriöst och hemtrevligt måste jag säga. Och jag kan tänka mig att det blir ett grymt trevligt område när det väl är helt klart. Vilket beräknas vara i december/januari. Något för mamma och pappa kanske?

Förresten så har vi fått en kompis – en liten Nacho. Eller han är egentligen inte så liten, men han är ack så söt (tror dock det är en flicka). Nacho är väldigt väldresserad. Han hälsar lite försiktigt med en viftande svans. Sitter gärna utanför vår ingång men går aldrig över tröskeln. Han har lärt sig att han inte får det. Häromkvällen fick han skinka av mig vilket gjorde honom superglad. Idag har jag köpt rökt korv till honom. Hoppas han blir lika glad för det! =)

Vår, eller min nya kompis, Nacho..=)

Tobbe vill också skaffa sig en ny kompis. Men han vill ha en mer rejäl grej… Jag vill inte det dock. De bajsar alldeles för mycket! Har aldrig i hela mitt liv sett så stora bajshögar på vägen som de här lägger. Jag begriper inte hur de lyckas få till det… =)

Detta är Tobbes nya kompis, Vattenbuffeln..=)

Nu är det snart dags att ta på sig skorna för skaffa sig lite kvällsmat. Idag ska vi lämna moppen hemma och promenera in till Chaweng. Det är en lagom promenad på cirka 40 minuter. Skönt värre!!

Over and Ut!

Lämna ett svar