Helgens bravader!

Det är inte ofta man kan säga att helgen har varit perfekt. Det finns nästan alltid något som har varit mindre bra, allt ifrån väder till hur man känner sig. Den här helgen har dock varit HELT PERFEKT! Massor att göra, men hur bra som helst.

Fredagen började med lite barnpassning hos Tobbe syster. Det blev Burger King, memoryspel, sagoläsning och tv-mys. Tror nog att barnen var väldigt nöjda också. De somnade åtminstone i soffan både två…=)

Lördagen började vi med att tvätta, sen var det dags för 6-årskalas hos Emma. Jättefina presenter fick hon och god mat fick vi. Efter kalaset åkte vi direkt ut till Laröd till Lina och Jonas på inflyttningfest, examensfest och födelsedagsfest. Allt på en gång. En fantastiskt trevligt kväll med ännu mer supergod mat, god bål, tipsrunda och massa solsken. Efter allt-i-allo-festen åkte vi hem så att jag fick ta hand om mina gäster som väntade här hemma. Mia och Johanna hade fått vår nyckel och började ”förfesten” på egen hand med pizza och god dricka. Jag hängde så klart på när jag kom hem. Det blev MYCKET prat vid köksbordet, mycket skratt, god dricka, goda snacks och helt perfekt. Vid 1 gick vi ner på stan för en cider på Utposten sen var det dags för Johanna att ta bussen till Landskrona. Mia och jag promenerade vidare på stan men beslöt oss efter en stund att vandra hemåt i stället. Vi blev väldigt trötta på två..=) Somnade som en stock och sov läääänge på morgonen. Hur skönt som helst.

God dricka en sen lördagsnatt!

Söndagen gick i avslappnandets tecken. Tobbe och jag tog en fika vid stranden och låg i solen i över en timme. Skönt att känna solstrålarna i ansiktet. Åt mat på ett kinahak som inte höll någon vidare klass och sen cyklade vi hem för att planera och fixa inför Thailand. Avslutade kvällen med lite mys i soffan A la nachotallrik och film.

Som sagt, en superbra helg!

Lämna ett svar