Husmanskost e det bästa!

”Det är en regnig sommar vi har i år”..=) Jo tack! Även fast det inte riktigt är sommar, på väg att bli vår får man nog säga. Men vädret har ju inte riktigt bestämt sig för om det ska vara fint eller inte. Ena stunden skiner solen och nästa stund står regnet som spö i backen – och det gjorde det verkligen när jag cyklade hem idag. Inga regnkläder hade jag heller så jag blev rejält blöt. Så blöt att jag var tvungen att bädda ner mig i soffan för att få upp värmen igen. Ganska skönt att ta en stund på soffan dock…=)

Nu har jag precis diskat upp efter maten. Idag blev det ugnsstekt falukorv med potatismos. Och bostongurka så klart! Rejäl husmanskost! =) Kan sakna det som tusan ibland. Tobbe är inte så glad för riktigt husmanskost så det blir ofta massa annat här hemma. Det är klart att annat också är gott, men ibland längtar jag efter ”riktig” mat. Mammas mat! Kotlett, sås, potatis och grönsaker, oxstek, kött i den gröna skålen, fläskpannkaka, lever osv. Mumma!! Idag fick jag dock njuta av det lite grann. Det smakar så klart inte som mammas mat, men nästan på! Imorgon ska jag ge mig på fläskpannkaka och lingonsylt! Med redigt fläsk så klart!!

Så här smaskigt blev det minsann! =)

Morgondagen kommer bli en lång dag – möte direkt på morgonen, en tung eftermiddag med konferens och sedan ett pass hos sjukgymnasten. Jag lär nog få bakläxa på mina övningar. Har slarvat som tusan den här gången. Finner ingen motivation till att göra tråkiga övningar man inte ens blir trött av. Det känns inte som att det ger något. Jag vill svettas och bli trött i kroppen för att jag ska känna att det ger något. A ja, vi får väl se vad hon säger!

Njut tisdagen mina vänner!

By the way – Sänder en extra tanke till mina föräldrar som njuter av värmen på Gran Canaria den här veckan. Inte lite äckligt med nästan 30 grader i luften och 25 i poolen. Det hade jag också kunnat stå ut med.. Men men, det kanske är min tur nästan gång…=)

Over and Out!

Ett svar till “Husmanskost e det bästa!“

  • Tobias:

    Det var hur gott som helst 🙂

    Du kan verkligen laga mat du AJ, du är det bästa.

Lämna ett svar