Träning, prao och scoutläger!

Insåg idag på träningen hur mycket jag saknar Thaiboxningen. Blir lite ledsen när jag tänker på det – vet ju inte om jag kommer att kunna fortsätta med det överhuvudtaget. Det hänger på vad som händer med knäet.. Blir det operation i Maj tar det MINST ett år innan jag kan komma igång igen tror jag. Blir det inte operation i Maj utan nästa år istället tar det ännu längre tid. Man kan bli deprimerad för mindre. Samtidigt som jag önskar att det INTE blir operation kan jag hoppas lite på det ändå för att kunna träna som vanligt igen om ett år ungefär… A ja, oavsett vad som händer och när det händer blir det toppen till slut.

Till helgen ska jag åka till Höör för att planera sommarens World Scout Jamboree som går av stapeln på Rinkabyfältet utanför Kristianstad i sommar. Jag ska vara ansvarig för en av Infocentralerna på lägerområdet. Vad det i praktiken innebär har jag egentligen ingen aning om, mer än att jag ska göra ett schema för alla som är kopplade till ”min” infocentral. Detta ska jag göra tillsammans med en person till – vem vet jag inte dagsläget, utan det får jag veta till helgen. Ska bli grymt att få vara med. Läste en artikel om lägret för ett par dagar sedan. Lite rolig statistik – Första dagen räknar man med att det kommer att komma 1 buss varje minut med deltagare de första 12 timmarna. 70 000 slanor ska transporteras till området – en lastbil kan ta 3000-5000 stycken. Om man ställer alla toaletterna som ska finnas på lägerområdet sidan om varandra blir det en sträcka på 2.7 kilometer. Det är rätt många toaletter.
Det är svårt att föreställa sig hur stort det egentligen kommer att bli – häftigt om inget annat!!! =)

Nu räcker det dock för idag – nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta lite på tv innan det är dags för nattens skönhetssömn..=)

Over and Out!

Lämna ett svar