Långt, räligt djur som låter där bak..=)

Phu.. Det här tiden på terminen är fasen den värsta. Alla skriftliga omdömen ska skrivas och utvecklingssamtalen ska hållas. Som tur är har jag bara sisådär 250 omdömen som ska skrivas och 11 samtal som ska hållas. Det finns de som har det värre.. =) Men man blir lite trött på det. Det finns helt klart roliga saker att göra om man säger så.

Som att träffa underbara vänner och ha en sån där helt supermysig lördags med goda snacks, god dricka och roliga spel.
Igår var vi hembjudna till Mia och Daniel i Ängelholm tillsammans med några andra av deras vänner. Vi blev ett glatt gäng på 8 pers som började med att sitta och småsnacka om allt möjligt för att sedan med ett halvt öga kolla på melodifestivalen. Det blev ganska lyckat med tv-tittande trots allt. Det är annars lätt att alla fastnar i tvn och att det blir knäpptyst, men inte här inte. HÄr snackades det hej vilt om allt annat. Lite insideinformation från Calle som faktiskt jobbar på Svt osv. Otrotligt trevligt.
Kvällen fortsatte med sällskapsspel. Det blev Cranium ett par rundor. Ett mycket trevligt och roligt spel som bjöd på både Supermodeller och Pung -t -ring .. =) Längesen jag skrattade så mycket.

 

En välförtjänt paus tog vi mitt i natten och njöt av en god chokladpudding med grädde. Satt som en smäck och helt plötsligt var vi redo för ett nytt spel… Med andra ord! Jag älskar såna spel. Spel där man ska förklara ord med andra ord på kort tid. Det är sjukt roligt och man blir så stressad och det blir bara så roligt. Det blev många riktigt roliga förklaringar.. Ibland borde man spela in för att komma ihåg…=)

 

Vid 1 fick jag och Tobbe nog, då tackade vi för en mycket trevlig kväll. Mia, Daniel och Calle fortsatte ut i Ängelholmsnatten medans jag och Tobbe intog vars en natthamburgare på Mc Donalds bland alla ungdomar som inte har något bättre för sig en lördagsnatt i Helsingborg. =)

Dagen idag har varit en riktigt skön söndag. Fint väder, sovmorgon, god frukost, besök hos syskonbarn, långpromenad, och skriftliga omdömen. Nu väntar matlagning a ala klyftpotatis, lövbiff, chilibea, sallad och vitlöksbröd. Kan inte bli ett bättre avslut på en skön helg!

 

Imorgon kickar vi igång en ny vecka full med äventyr. Ortopedbesök, sjukgymnast, konsert, Fajitas på Haket, träning och After Work med bästa kollegorna! I LIKE IT A LOT!

 

Over and out!

Lämna ett svar