Long Time No Seen

Har inte alls kännt mig intresserad eller sugen på att blogga överhuvudtaget nu på ett tag. Har egentligen ingen riktig anledning mer än att det mesta för tillfället känns lite halvtradigt. Och då är det inte heller så intressant att sätta sig ner och försöka knåpa ihop något roligt för er att läsa.. Sen är ju så klart frågan hur roligt det är när jag väl skriver..=)

Idag däremot tänkte jag uppdatera lite. Ska försöka vara lite mer aktiv hädanefter…

Idag har jag haft en blandad dag. Ont i halsen, rivig i halsen, trött i rösten och hes – det känns inget vidare. Ungarna i skolan har varit på sådär bra humör vilket har inneburit en del konflikter att lösa. Massa tjafs och orättvisor osv.. SUCK! Dessutom blev mina jobbnycklar stulna mitt under en lektion nu på eftermiddagen. Snacka om ångest!! Mina nycklar går nämligen överallt… Det värsta är nog egentligen inte att någon har tagit nycklarna och har tillgång till sakerna, utan det värsta är att jag har gjort fel, att jag inte har haft dem i min ficka under hela lektionen… Som tur är så kom de till rätta – fick precis ett samtal från vår rektor att de hade lyckats ta reda på var de fanns. Så nu ligger de inlåsta i valvet och väntar på mig på måndag. En STOR tung klump i magen och hjärtat släppte precis… Och tur är väl det, för i helgen väntar roligheter och det hade inte kännst så roligt att åka iväg med huvudet fullt av grubblerier. Dock kan jag inte berätta vad som händer då det fortfarande är en liten hemlighet… Vilket jag precis kom på! =) Tror i och för sig inte att den som inte ska få veta läser det här, men det är bättre att vara på den säkra sidan… =) Eller hur!

Nu ska jag dock försöka fixa lita här hemma innan min favorit kommer hem och vi ska åka och handla. Idag får han faktiskt följa med.. Kände mig inte alls pigg på att göra det när jag slutat jobba…

Nåja.. Må väl i helgen mina vänner så berättar jag lite senare vad helgens roligheter bestod av!

Detta är min absoluta favorit!!! =)

Lämna ett svar