Maratoninlägg

Från början hade jag tänkt skriva flera olika inlägg för att sammanfatta den senaste tiden, men jag vet inte i vilken ände jag ska börja i så det får bli ett lite längre istället.

Jag är i vilket fall som helst tillbaka från sjukhuset. Det blev ”bara” 2 nätter där i min ensamhet sen fick jag komma hem. Jag är fortfarande inte riktigt bra i knäet så det ska bli spännande att se vad doktorn säger i morgon när jag ska på ett andra återbesök. Jag tror jag får mer medicin. Just nu tar jag 9 tabletter varje dag. Det mår kroppen säkerligen bra av – NOT!

Det gick iaf ingen direkt nöd på mig där på Sjukhuet - Dator och godisnappar då överlever man det mesta =)

 

Min mamma och pappa har också varit och hälsat på. Eller de är ju här fortfarande fast bara i 2 dagar till. På måndag är det 2 veckor sedan de landade på Koh Samui. Tänk vad tiden går fort. Första veckan gjorde vi inte mycket mer än åt tillsammans på kvällarna då jag hade min träning med Tim, men efter att jag kom hem från sjukhuset har vi hittat på desto mer. Vi har latat oss på stranden de dagar det har varit fint väder. Vi har firat mammas födelsedag på en jättefin restaurang i Fishermans Village. Dagen blev inte riktigt som jag och Tobias hade tänkt oss, men jag tror mamma var nöjd iaf. Vi har varit på Thaiboxning i Chaweng och vi har också fått dem till att testa Thai BBQ Buffé. Och tro det eller ej så gillade dem det faktiskt. Tobbe och Pappa har varit ute och fiskat och jag och mamma hade en hel dag tillsammans – först besök på sjukhuset, sen några timmar på stranden och på eftermiddagen shoppade vi en massa trevliga presenter till alla där hemma.

Leveransen från Sverige - Ölkorvarna och Chokladet är slut. Av det andra finns det liiiite kvar..=)

 

Firar mammas födelsedag i Fishermans Village - Tyvärr inga bilder på födelsedagsbarnet så denna får duga..=)

 

Den absolut bästa maten i Thailand enligt mig och Tobbe..=)

 

Mamma och Pappar var också nöjda

 

Eftersom det är December så sitter det på sin plats med lite julstämning. Jag har gjort mina småförsök till att få lite julstämning, men det är väldigt svårt. Framförallt när det inte är speciellt mörkt, ljusstakar gör inte sig lika bra om det inte är mörkt. Dessutom är det alldeles för varmt för att vara jul. Men som sagt, jag har ändå gjort mina småförsök. Vi har lyssnat på julmusik och vi har också julpyntat lite. En söt liten julgran och lite fint glitter har vi hittat…=) Inte riktigt som hemma men det får duga…=)

Så här juligt har vi det i vår lägenhet minsann..=)

 

Förresten så har vi bestämt oss för att stanna kvar på Koh Samui till den 27 december innan vi åker till Bangkok. Från början var det meningen att vi skulle tillbaka till Koh Lanta, men vi kom fram till att vi trivs så bra här, dessutom har vi inte hunnit göra speciellt mycket eftersom 3 veckor har gått åt till att äta, träna och sova. När jag dessutom fick bekymmer med mitt knä och eftersom SOS i Köpenhamn inte har några sjukhus i sitt nätverk på Koh Lanta så bestämde vi oss för att stanna kvar. Och det känns riktigt, riktigt bra faktiskt. Vi fick behålla vår plats på hotellet – vi fick dock flytta upp en våning till en annan lägenhet, men det gör inte så mycket!

Världens bästa Tobias..=)

Nu ska jag försöka avsluta här så att vi kan bege oss iväg. Ikväll blir det middag i Chaweng efterföljt av Ladyboyshow och kanske även lite Ladyboxing när vi kommer hem i kväll/natt.

Lämna ett svar