Mina 3 favoritlåtar just nu

Hujeda mig! Jag som lyssnar på så lite musik… Men visst har jag några favoriter. Dock inga nya…=) Här kommer mina tre favoritlåtar…

1- Backstreet Boys – Thats the way I like it!

Det är min absoluta favorit från svunna tider. Jag minns det precis som i går, när jag såg dem i Skandinavium och de spelade den här låten. Samma känsla jag hade då får jag även idag… Nördigt? Tja, kanske lite.

2 – Sash – Adelante!

Det här blev min absoluta favoritlåt när jag sprang i Thailand. Det är så gött tryck i den att benen bara går av sig själv när den spelas i lurarna! Testa vettja!

3 – In kommer Gösta!

Den här är galet härlig! Jag kan inte låta bli att skratta när jag hör den. Första gången jag hörde den var på ett scoutläger när jag var sisådär 13-14 kanske. Ett gäng scoutledare från någonstans framförde den under ett lägerbål, och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då.. Härliga tider!! =)

Lämna ett svar