Motivation?

Precis! Vart finns den någonstans? Motivationen alltså. Tror jag tappade den på vägen. Tänker ofta att jag borde sätta mig och skriva ett inlägg här på bloggen, men det blir ändå inte av. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, dessutom tar det tid. Vill ju att det ska se trevligt ut också med lite bilder och så där. Inte bara text. Och då tar det ännu längre tid. A ja… När jag startade bloggen gjorde jag det för att ”dokumentera” våra/mina resor, så förhoppningsvis blir det bättre när vi väl kommer iväg till Thailand. Idag är det bara 33 dagar kvar! Det går sååååå fort!! =)

I vilket fall som helst så kommer här en liten uppdatering kring vad som har hänt här hemma. Sedan jag skrev förra gången – dvs för lite mer än en vecka sedan har jag hunnit med en snabbvisit till Växjö tillsammans med Tobias. Han skulle jobba och jag fick följa med och bo på hotell. Och det nappade jag på. Tänkte att det kunde vara trevligt att komma iväg hemifrån lite, sova på hotell, shoppa i en annan stad och framförallt träffa världens bästa Milla!! Det är inte ofta vi ses utanför scoutsammanhang så det gäller att passa på. Jag fick ett väldigt trevligt dygn i Växjö.

Världens bästa Camilla!! =)

Vi har också varit på Kalas hos Tobbes kusin Marco som fyllde 18. Tänk – 18 år!! Han var så liten första gången jag träffade honom! Så liten och blyg. Idag är han nästan vuxen och väldigt social!! =) En trevlig kväll med musikquiz, amerikanskfotboll, massa god mat och trevliga människor.

Födelsedagsgrisen Marco!

I lördags fick vi dessutom äran att fira Mias 30-årsdag med en hejdundrande fest som slutade med klackarna i taket på – Håll i er nu – THE TIVOLI!! Nu minns jag varför jag har sagt att jag inte gillar stället… Hahaha.. Eller så börjar man bli för gammal..=) Nåja, vi var så många där så det var trevligt iaf! Och jag tror att vi lyckades fira Mia alldeles utomordentligt!! =) Eller vad säger du Mia?!

Födelsedagsgrisen nummer 2 - Mia!

Tutor tillhör när man fyller 30...=)

Nu taggar vi inför Tobbes 35-årskalas på lördag. Det är fortfarande en hel del som ska fixas, men det börjar ge med sig. Skönt att vi inte ska ordna maten själva. Det kommer att bli grymt trevligt!!

Nu ska jag bege mig ner på stan och faktiskt fixa lite saker inför lördagens bravader med femkamp och tipsrunda. Njut veckan mina vänner!!

Over and out!

Lämna ett svar