No pictures today!

Godmorgon!

Och det kan jag säga med ett leende på läpparna trots att klockan är 7.05. Vaknade och mådde super. Sovit gott och har en mycket trevlig fredag att se framemot (på schemat iaf). Dessutom skiner solen och det ser ut till att bli en riktigt fin dag!

På schemat idag står det;

1. Till doktorn för att fixa till hälarna. Tänk om det onda kan gå över nu så jag kan få träna och hålla på och kunna gå efteråt! Hur skönt hade inte det varit!

2. Till biblioteket för att skriva psykologiuppgift. Tänk om den kan bli klar så att jag kan skicka in den och sedan få ansöka om mitt examensbevis. Hur bra hade inte det kännts!

3. Beachhandboll på Fria Bad. Finns det tid över för att gå och kolla när mina huliganer möter mina ”styvbarn”? Det håller vi tummarna för iaf!

4. Fira LillAnnas examen. Njasig middag på Haket med Anna och hennes vänner för att fira att hon har blivit vuxen och slipper plugga mer. Jag kan gilla det!

Så ser min fredag ut på pappert.

Att solen dessutom redan skiner och det ser lovande ut för en riktigt fin dag gör inte humöret sämre direkt. Är sommaren här? Kan man få njuta av värmen ett par dagar innan vi beger oss till Thailand? Det hade suttit fint! På tal om Thailand så har UD nu dragit bort sin avrådan från ”icke nödvändiga resor” till Bangkok. OH YEAS! Det innebär (om det håller i sig så klart) att vi kan avsluta vår resa i Bangkok utan problem. Hotellrum på 72a våningen, shopping i överflöd, god i mat… Jag Gillar Det!

Igår hade jag och världens bäst Lina en fantastiskt trevlig eftermiddag och kväll på tu man hand. Vi drog oss i från våra män, våldgästade mina föräldrars lägenhet (de är i Icmeler som ligger i Turkiet), gjorde hemmalagade hamburgare med egen gjord dessing och massa grönsaker, åt i solen på den stora balkongen, pratade massa gamla minnen (COSTA BRAVA… OH MY GOD!! =), kollade på Alvin och Gänget, åt glass med massa goda frukter och blev alldeles supermätta och nöjda! Hur mysigt som helst! Lina är min favvis helt klart! Alltid lika trevligt att hitta på saker med henne… =) By the Way så var filmen lika bra som tvåan…;)

Nu OFF TO THE DOCTOR!
Njut fredagen mina vänner!
 

Lämna ett svar