Phad Thai, Tom Yum och träningsvärk!

Hej å hå vad det går!

Igår blev jag uppflyttad till den avancerade gruppen, efter 2 träningar i nybörjargruppen känns det faktiskt helt okej. Men när man tittar sig själv i spegeln känns det inte lika okej. Jag har inte riktigt den där stilen som thaiboxarna har.. Haha.. =) Har några dagar till på mig att lära mig hur det ska se ut..=)

Träningarna är sjukt jobbiga. Det är sparring, bagwork, däckhoppande, situps och armhävningar om vart annat. Någonstans i mellan lyckas de få in lite teori/teknik vilket är väldigt uppskattat. En stund till att återhämta andan lite. Sparringen är skitsvår. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra egentligen, i vilken ordning, när det är läge att göra vissa saker. Och att lista ut vad motståndaren ska göra? Ja det är en hel vetenskap i sig. Slår han i ansiktet så skyddar jag där, men då är han på mina ben… Multitasking.=)

Det roligaste är egentligen att jobba med en av de sjukt duktiga tränarna med mitsar då de berättar vad jag ska göra och så gör jag det. Träningsvärk har vi måttligt av.. Eller inte! Det känns i precis alla muskler. När man ska ta sig upp ur poolen vid kanten känns det som att kroppen väger 150 kg. Är man trött då?

Idag har vi bestämt oss för att träna på det sena passet för att hinna vila lite extra. Har legat ett par timmar vid poolen och lyssnat på lite ljudbok och ligger nu i sängen och slöar. Tror det blir en stund med slutna ögonlock också. Sen är det dags att äta igen.. Och vad blir det till mat? Tjaa… antingen Fried rice med kyckling, phad thai eller Tom Yum soppa!= ) Soppan har vi ätit 2 gånger varje dag sedan vi kom hit. Smarrigt värre!! =) Kvällen blir lugn; kvällsmat (Tom Yum) och sen har jag bestämt att vi bara ska vara hemma och kolla på film.. Orkar inget annat idag känns det som!

260 bath för mat och dricka till både mig och tobbe. Det är ungefär 75 svenska kronor. I like=)
Det är viktigt med mat när man tränar hårt..=)Rawai är annars inget specielt höjdarställe. Det är väldigt enkelt, med betoning på ENKELT. Mycket lokalbefolkning vilket iofs innebär lite billigare priser och enkla matställen. Men det har sin charm också… =) Jag gillar att vara här och kommer absolut trivas dessa två veckor. =)


Nu som sagt, en stund på sofflocket innan dags för träning nummer 2 för idag! Imorgon är det midsommarafton… hoppas ni får ett trevligt firande! =)

Lämna ett svar