Snake Farm och Patong

Lördag 26 Juni

Lördag innebär morgonträning på stranden. Ganska mesig träning måste jag säga. Mycket jox för lite jobb. Klockan ringde 06.00, då var det dags för den dagliga yoghurt med müsli frukosten och en uppiggande Berocca. Packa väska för att bege sig till gymet klockan 7. Eftersom det är strandträning på lördagar innebär det att vi måste ta oss från gymet till stranden på morgonen. Och då ska vi jogga…. En sträcka på mellan 5-7 km. Tyvärr stoppade mina hälar mig så jag fick sitta på flaket på en pickup istället. Kändes sådär.. Men jag vill gärna kunna gå på kvällarna… = )

På stranden mötte vi upp alla som sprang dit, Tobbe han var duktigt! Sprang både dit och hem.. =) Fick på oss våra handwraps och handskar och började boxas. 5×3 minuter känns i både armar och axlar och även benen kändes ansträngda av att stå i sanden. Men det är en skön känsla. BYTE!! Då var det dags att slå på varandras ben… Vet inte vad jag ska kalla det men en snabbhetsövning där man skiftar stödjeben och ska försöka slå motståndaren på hans/hennes ben… Jätteroligt men jättejobbigt i sanden. 3×5 minuter och sen var träningen slut. Vi avslutade med att bada i havet en stund för att sedan sätta oss i pickupen och åka tillbaka igen. Som sagt, mycket jox för lite arbete.. Men det var fint på stranden… =)

Något disigt fortfarande men å andra sidan är klockan bara 07.15.

Förmiddagen och eftermiddagen tillbringade jag vid poolen. Det var klarblå himmel nästan hela dagen.. Har aldrig varit med om en sådan värme. Ett tag låg jag i poolen och läste i min bok för att ens stå ut.. Men det är nice! Och färgen börjar sätta sig, så nu är man ingen blekfis längre. Tobbe han var iväg på sin dagliga massage, och när han kom tillbaka käkade vi lite lunch och sen begav vi oss till Snake Farm för att titta på massa ormar. Räliga djur…

Detta är vattenuttern Harry!

En ormshow fick vi också när vi besökte Snake Farm. Helt tokiga människor som ”leker” med giftiga ormar. Underhållande? Njaa.. Jag är inte så säker på det faktiskt!

Efter besökte hos ormarna och vattenuttern Harry åkte vi vidare till Patong Beach för att uppleva lite liv och rörelse. För i Rawai där vi bor händer det inte allt för mycket. Vi kände ett litet begär att besöka Håkans Bar när vi ändå var i Patong, Inte för att Håkan själv var där (då det bara är Thailändare som jobbar där nu) men för att det kunde vara lite kul. Så sagt och gjort, vi traskade längs med en stor gata och hittade det till slut… =)

Eftersom klockan inte var så mycket var där givetvis inget folk, men det kunde vi kvitta. Vi traskade vidare, shoppade lite, åt lite, kollade lite på stranden och bara insöp de nya intrycken. Vi var båda överens om att vi nog inte hade orkat att bo i Patong någon längre tid.

När solen gick ner och det började bli mörkt började det verkligen hända grejer. NU blev det fullt med folk längs med Bangla Road som tydligen är den ”stora” bargatan. Ping-pong Show hit, Banana-show dit, Go Go-show häråt, Tuk Tuk Någon? 20.30 hade vi fått nog och började leta efter en taxi, och fick tag i en vit Tuk Tuk som körde hem oss för 400 bath. Rena rånet, men en spännande, avgasig upplevelse!


Stranden i Patong!

Tobbe han är lite sur för att han inte har blivit lika brun som jag..=)

Nu är det dags för ett par timmar vid poolen för att sedan åka till Phuket Zoo och sedan kvällsmarknad i Phuket Town. Imorgon är vi utvilade och redo för en ny omgång Thaiboxning.

Hoppas midsommaren var bra där hemma!!

Ta hand om er mina vänner!

Ett svar till “Snake Farm och Patong“

  • Lina:

    Vilka läskiga ormar=( Men låter som om ni har det riktigt bra där nere=)Jätte roligt att läsa och få se bilder hur ni har det. Saknar dig och ta hand om er! Många Kramar

Lämna ett svar