Phuket Zoo och ClinchingDe senaste dagarna har varit lugna och trevliga känns det som. Känns som om tiden går jättefort, men vi har ändå bara varit här i lite mer än en vecka. Har en hel vecka kvar! Känns hur bra som helst! Vet att ni där hemma väntar på bilder från träningen.. Håll ut! Det kommer! Det är bara lite svårt att ta bilder när vi båda är aktiva. Men vi måste ju ha bilder när vi tränar… Så som sagt, det kommer!I söndags hade vi vår lediga dag. Och det blev en väldigt trevlig dag. Låg vid poolen och solade, badade och läste bok hela förmiddagen och fram till vi gav oss iväg till Phuket Zoo. Vet inte om jag kan säga att jag tyckte besöket var direkt trevligt. Djuren har det fruktansvärt i sina små burar. Men det känns nästa som ett måste att besöka när man är här. Fick iaf ta en bild tillsammans med en babytiger. Tobbe han valde den stora tigern..=) Visst ser han lite spänd ut…;)

Slutade ta bilder efter ett tag då jag inte tyckte det kändes så trevligt, djuren har det som sagt inte speciellt kul i sina små burar.

Söndagens vila från träning gjorde verkligen gott för kroppen, men under morgonträningen igår fick man verkligen veta att man levde igen. Igår var verkligen en av de tuffaste träningarna so far! Sparring (som alltid på morgonen), slå på sandsäck och så dagens nya… Clinching. Om jag ska förklara lite lätt så jobbar man med en motståndare, håller varandra om nacken och försöker dra ner varandra. FY FAN!!! Tjejen jag jobbade med var för det första 15 cm kortare än jag och typ 15 gånger starkare än jag. Det slutade med att jag fick ge upp. Mitt huvud höll på att trilla av så trött jag var i musklerna i nacken. Det gick bara inte att fortsätta. Timmarna innan andra träningen tillbringade jag i sängen, åt inte ens lunch så trött jag var och så ont jag hade. Men jag var på det igen klockan 15. Något lättare träning med slag och sparkar på mitsar och på sandsäckar, och givetvis skulle vi avsluta med ännu mer clinch. Denna gången jobbade jag bara med teknik med en av tränarna, men det fick jag också ge upp…. 🙁 Som sagt, det var nog det värsta jag varit med om hittils.Kvällen bjöd inte på så mycket. Fick gå och köpa ny müsli då vår påse blivit invaderad av termiter… Och sen tog vi faktiskt vars en massage, Tobbe och Jag. Var ganska skönt, men gjorde asont i nacken. Till och med så att massören sa till mig att gå till apoteket och köpa tabletter. Undrar fortfarande vad jag skulle ha för tabletter… Haha…Tisdag idag, igen träning för min del. Kan inte röra mig. Får vila och bli masserad så att jag kan hoppa på det imorgon igen. Ikväll ska vi dock iväg på thaiboxning i Patong. Tre stycken från vårt gym ska tävla, två tränare och en svensk tjej. Ska bli skoj att se!

Förresten så har vi en inneboende i vår garderob… Grodan kallar jag honom.

Nu lite lunch här och sedan mer vila. Synd att det inte är så bra väder idag. Mulet och grått… Men men, får bli en film till tror jag.. =)

Ha det super i sommarvärmen där hemma!

Lämna ett svar