Riktig thaiboxning och lite bilder


Om ni av någon anledning skulle ha missat det så kan jag berätta att jag och Tobbe just nu befinner oss i Thailand och tränar Thaiboxning.. =) Det är sjukt roligt! Idag har vi tränat på lowkicks, och det gick bra. Fick tummen upp 2 gånger..=) Försökte också be Tobbe ta lite bilder när jag var igång, men han själv är ju igång samtidigt så det är inte så lätt. Men det blev ändå ett par stycken. Förhoppningsvis kommer det mera!Igår var vi i Patong på Bangla Stadium och kollade på riktig Thaiboxning. 3 stycken från vårt gym skulle slåss. En svensk tjej, Theresa som tyvärr förlorade, och sedan två av våra tränare, Linglom och Sit Rak, som båda vann. Det var riktigt roligt att få uppleva. Och jag har nu för första gången i mitt liv fått se en knockout på riktigt. En sådan knockout där killen i fråga är borta i nästan 30 sekunder och ögonen är alldeles vita.. Ganska obehagligt faktiskt. Tog ett par bilder också… Dock inte på den däckade..=)

Här står allihop upp för att hedra den Thailändska kungen under nationalsången, tror jag att det är=)Theresa från Rawai Muay Thai
Idag har det varit en lyckad dag. Soligt och fint så vi kunde tillbringa ett par timmar vid poolen och rolig träning med lowkicks. Ser framemot morgondagen, dock med en liten förhoppning om att inte behöva clinchas. Nu är ju nacken nästan helt bra igen. Här kommer iaf några bilder från dagens träning… Får be Tobbe vara lite mer engagerad i sitt fotograferande. Man är inte direkt fotogen om man säger så… Hahah..
Idag fick jag lära mig att linda mina handwraps på egen hand!10 minuters hopprep är en del av uppvärmningen varje dag. Inga vanliga hopprep, hur tunga som helst! Blir jobbigt efter en stund…=)

Redo att ge sandsäcken en rejäl smocka!Förbereder för en bodykick…… och där satt den!

Nåja.. det var lite av vad dagen idag har erbjudit. Har förresten hyrt vars en cykel nu också. Lättare att sig runt här då.. nu tar det bara 5 minuter ner till ”stan” för att äta istället för tidigare 25..=) Skönt! 100 bath om dagen är inte mycket pengar….

Nu är klockan dock sängdax, klockan ringer tidigt imorgon! =)

Sköt om er därhemma!!

Lämna ett svar