Rivstart efter lovet

Snacka om att köra igång direkt efter ett sportlov. 12 timmar och 45 minuter jobbade jag i måndags. Var på skolan kvart i 8 på morgonen. Körde igång med mentorstid med mina söta mentorselever i sjuan. Sen rev jag av 4 idrottslektioner med blandat innehåll. Volleyboll, redskapsgymnastik, lite volleyboll till och så mattfotboll. Eftermiddagen fördrevs med 1½ timmes konferens med blandade känslor och direkt iväg på ett elevmöte tillsammans med Rektorn. 17.55 var vi klara och klockan 18 var det dags för skolråd. 20.30 låste jag dörren till mitt arbetsrum och begav mig hemåt. Då hade jag suttit och kallsvettats med världens huvudvärk och illamående ett par timmar. Mådde som en gris – kroppen var helt utmattad kändes det som, så utmattade så att vattnet jag druckit under eftermiddagen kom upp igen. INgen härlig känsla. Tryckte i mig en kebabsallad när jag kom hem och slängde mig i sängen en halvtimme senare. Sov som en stock och vaknade med tugnt huvud och illamående. BLöööö!!

Det finns roligare saker än huvudvärk

Samma känsla infann sig igår när jag kom hem från jobb. Fick hoppa över träningen som jag hade sett framemot, men var tvungen att vila kände jag. La mig på soffan och slöade tills Tobbe kom hem, sen slöade jag lite till och sen gick vi ut och käkade Thaimat – ingen av oss hade ork att laga någon mat. När vi kom hem igen med en påse gott och blandat och ett choklad la vi oss i vars en soffa och tittade på Jack Ass 3D. Skrattade nonstop genom hela filmen. Så jäkla rolig. Jack Ass brukar annars vara mest grisiga och räliga, men den här filmen var faktiskt riktigt rolig. Inte så mycket räligt – även fast det förekom – utan mest roligt. Vi hade så ont i våra käkar och kinder efter en timme.. Helt otroligt!! =)

Huvudvärk och illamående idag också. Trodde att det skulle ge med sig med efter 2 nätter med riktigt god sömn, men icke! Får nog helt enkelt stå ut och återhämta mig i helgen istället. Ska ju åka till Norje med Mia och Stefan. Grilla, bada bastu, elda i öppna spisen, spela spel, grilla, shoppa och bara ha det allmänt gött!

Jag tror att det blir bättre med lite shopping..=)

Lämna ett svar