Samui Sweden Village

Efter 21 timmars resa är vi så äntligen framme i Thailand och på Koh Samui. Det var en lååång resa. Lyckades inte sova jättemycket på planet så man var ganska seg när vi blev upphämtade på flygplatsen av de vi har hyrt lägenheten av, stannade på 7-11 för att köpa vatten och frukost och sedan installerade vi oss i vår utomordentligt fina lägenhet. Vi fick en liten rundkik i trädgårdarna innan vi började packa upp alla våra saker och installerade oss på riktigt.

Lägenheten är jättefin. Tidigare har jag sagt att vi har sex steg ut till poolen – det är bara 4..=) I området här bor det bara svenskar tydligen. Har hälsat på en reseledare från Apollo – perfekt att ha henne här så att vi kan få svar på alla våra turistiga frågor…=) Vi ska ju utforska ön nu när vi är här…=) Men det börjar vi med i morgon.

Sitter här i vårt vardagsrum och tittar ut över poolen. Det regnar lite försiktigt annars är det helt tyst. Tobbe ligger och sover. Själv vaknade jag och kände mig pigg. Klockan inombords är ju bara 21.00 men på riktigt är hon 02.00. Det är nackdelen med att flyga så långt. Det tar ett tag att ställa om dygnet. Låg bara och vände och vred på mig så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp och göra något och hoppas på att jag blir trött snart igen. Dessutom har vi en gigantisk kackerlacka som springer runt på vårt golv. Såg den första gången på toaletten för ett par timmar sedan, och nu när jag satte mig i soffan sprang den på vardagsrumsgolvet. Tog jag bort den? Skulle inte tro det!! Måste säga att jag har hellre grodor (aka ödlor) i min garderob än stora räliga kackerlackor som springer lite som de själva vill.

Nåja.. I morgon börjar äventyret på riktigt. Då ska vi hyra moppe, kolla in stranden, kolla in gymet, kolla in restaurangerna och kanske till och med få den första Mixed Fruit Shake på den här resan. Träningen väntar vi ett par dagar med då jag ska vänja mig vid tiden och Tobbe ska vila eftersom han inte har haft någon semester ännu. Dessutom behöver hans axel ta det lugnt ett litet tag till… =) Senare kommer det även lite bilder så att ni ser hur fint vi har det…=)

Over and Out för den här gången!

Lämna ett svar